Gerard Pannekoek, een echte timmermanGerard Pannekoek timmerwerken

Gerard Pannekoek begint als 15-jarige zijn loopbaan als timmerman. Bij zijn vader achterop de brommer, gaat hij naar zijn eerste baas in Deventer, waar met weinig woorden het sollicitatiegesprek in de deuropening wordt gevoerd. Hij blijft daar een aantal jaren werken, terwijl hij ondertussen nog een dag in de week naar school gaat om zijn vak- en beroepsdiploma's te halen.

Van Deventer naar Apeldoorn
Na vijf jaren vraagt zijn baas om zijn bedrijf over te nemen, want hij heeft geen opvolger. Gerard voelt zich dan nog te jong om een bedrijf te leiden en hij gaat aan de slag bij Testerink op de Beemte (Apeldoorn). Daar besluit hij na enige tijd om voor zichzelf te beginnen. Ondertussen is hij met zijn gezin naar de Tiendijkenseweg in Teuge verhuisd, waar ze een oude boerderij hebben gekocht.

Steltenberg timmermanDe hand van de timmerman
Deze boerderij, die in niet zo'n beste staat verkeerd, wordt door Gerard verbouwd. Hier kan hij zijn liefde voor het houtwerk helemaal kwijt. Waar voor klanten onderdelen als een trap, een dakkapel of een schouw vaak worden ingekocht omdat handwerk te duur is, zie je in en rond het huis van de familie Pannekoek de hand van de echte vakman. Het laatste privé project is een steltenberg op het erf.

Duurzaamheid en kwaliteitVakwerk steltenberg
Gerard is een vakman die hecht aan kwaliteit en duurzaamheid. Net als voor zijn eigen woning werkt hij voor zijn klanten graag met duurzaam materiaal, dat het liefst een leven lang meegaat.

Persoonlijke aandacht, goed advies voor een eerlijke prijs
Gerard Pannekoek staat voor persoonlijke aandacht en gedegen advies. Met zijn jarenlange ervaring en zijn timmermansoog weet hij zijn klanten te verrassen met mogelijkheden die ze zelf niet hadden kunnen bedenken. Uw woning is bij hem in deskundige handen en de werkzaamheden worden uitgevoerd tegen een eerlijk tarief. Klanten vanaf het eerste uur komen nog steeds terug. Een betere bevestiging is niet denkbaar.